Qendra Diagnostike - IHC, Kosovë

IHC, ofron sherbimin imazherik mjekesor me te mire ne vend.

Rezonanca Magnetike -RM

Me skanerin e persosur MRI, nuk ka vend per dyshime.

Tomografia e kompjuterizuar -CT

Me skanerin e persosur CT 64-shtresor, agje nuk eshte e pamundur.

Ultrazëri

Shpejt,thjeshte, sakte dhe e sigurt

Raporte të sakta për diagnozën tuaj korrekte

IHC, me doktorat dhe konsulentet e vet me eksperience, siguron saktesine e raporteve te pacienteve.

Kujdesi maksimal ndaj pacientit

Në qendrën tonë IHC, nuk ka asgjë më të rëndësishme se sa pacientët tanë. Çdo gjë që bëjmë ne e bëjmë atë në mënyrën e duhur. Qasja e orientuar drejt pacientit është ajo që i bën shërbimet tona të përsosura.

Hapur

Për qasje maksimale, IHC është në shërbimin tuaj gjatë orëve të mëposhtme.

 • Hënë - Premte
  8.00 - 22.00
 • Shtune
  9.00 - 21.00
 • E Diel
  Mbyllur
 • Për raste urgjente jashtë orarit, ju lutemi telefononi linjën tonë 7/24.

Terminet

 

Për lehtësi më të madhe, ne parapëlqejmë që ju të caktoni termin para se të na vizitoni. Ju mund të leni terminet tuaja në telefon, ose duke plotësuar formularin e faqes më poshtë.

 

Shërbimet tona

Rezonanca Magnetike (RM)

RM do të thotë rezonancë magnetike, një procedurë joinvazive diagnostike që përdor fushën magnetike dhe frekuenca radio për të gjeneruar imazhe të detajuara anatomike dhe funksionale. Skanimet RM kanë një avantazh mbi format tjera të skanimit sepse ato mund të skanojnë lloje të ndryshme të indeve të organeve pa rrezatim jonizues. Format më tradicionale të imazhit, siç janë rrezet X, janë të kufizuara në sasinë e indeve që mund të imazhojnë.

Tomografia e kompjuterizuar (CT)

Një CT ose CAT scan, i njohur gjithashtu si skanimi i tomografisë kompjuterike, është një metodë e imazhit mjekësor që përdor pajisje të posaçme me rreze X për të marrë pamje seksionale të trupit. Kompjuteri CT i shfaq këto fotografi si imazhe të hollësishme të organeve, eshtrave dhe indeve të tjera. Ky lloj i imazhit mund të jetë shumë i dobishëm në diagnostikimin e lëndimeve ose thyerjeve ose në identifikimin e sëmundjes në fazat e hershme.

Rentgeni (Rrezet X)

Radiografia është një test mjekësor joinvaziv që ndihmon mjekët të diagnostikojnë dhe trajtojnë gjendjet mjekësore. Imazhet me rreze X përdoren për të zbuluar kockat e thyera, shenja të artritit dhe komplikacione të tjera të mundshme të brendshme. Rrezet kalojnë përmes trupit në nivele të ndryshme varësisht nga dendësia e indit. Indet e buta si muskujt dhe indet yndyrore kalojnë shumë më lehtë, për shembull, si lëndët më të vështirë si kockat. Rrezet që kalojnë përmes trupit kapen nga makina me rreze x për të siguruar një imazh të strukturës së brendshme të trupit.

Ultrazëri (UZ)

Ultrazëri përdor valë me frekuencë të lartë për të parë brenda trupit. Për shkak se imazhet me ultratinguj kapen në kohë reale, ato gjithashtu mund të tregojnë lëvizjen e organeve të brendshme të trupit, si dhe gjakun që rrjedh nëpër enët e gjakut. Ultrazëri është një test mjekësor joinvaziv që ndihmon mjekët të diagnostikojnë dhe trajtojnë gjendjet mjekësore.

Elektroencefalogrami (EEG)

Një elektroencefalogram (EEG) është një test i përdorur për detektimin e problemeve me aktivitetin elektrik të trurit. Një EEG ndjek dhe regjistron modelet e valës së trurit. Disqet e vogla metalike me tela të hollë (elektroda) vendosen në kokë dhe pastaj dërgojnë sinjale në kompjuter për të regjistruar rezultatet.

Elektromioneurografia (EMNG)

Elektromiografia (EMG) është një procedurë diagnostike për të vlerësuar shëndetin e muskujve dhe qelizat nervore që i kontrollojnë ato (neuronet motorike). Neuronet motorike transmetojnë sinjale elektrike që i bëjnë muskujt të kontraktohen. Një EMG përdor pajisje të vogla të quajtura elektroda për të transmetuar ose zbuluar sinjale elektrike.

Përse duhet të na zgjidhni ne

img
img
img
img
img
img

Infrastrukturë perfekte

Paisjet më të fundit dhe ambienti i strukturuar japin rezultatet më të mira.

Doktora të kualifikuar

Radiologë lokalë me eksperiencë të njohur në fushat e tyre dhe konsultime me profesorë nga jashtë.

Shërbim kualitativ

Në IHC, prioritet ynë është cilësia. Pa marrë parasysh se është një procedurë e thjeshtë ose komplekse, ne e marrim seriozisht.

4500
EGZAMINIME NË VIT
86
PROCEDURA IMAZHERIKE
21
TEKNIKA TË AVANCUARA
3000
pacientë të lumtur

Komentet e pacientave

 • img

  Për në është nder të bashkëpunojmë me Qendrën Diagnostike IHC. Mendojmë që është qendra më profesionale në regjion. Duke punuar me një rrjet të madh doktorësh në vënd dhe jashtë vëndit, më vjen mirë kur dëgjoj përshtypjet e tyre për sa i përket kualitetit të lartë të imazheve të RM si edhe precisionit dhe nivelit të detajeve në përgatitjen e raporteve. Kam kënaqësinë të vazhdoj të bashkëpunoj me ju! -Mrika Tahiri, Senior International Manager, Tangiers International-

 • img

  Përvoja ime në IHC ishte më shumë se që prisja. Kam qenë i informuar që nga momenti i parë që kam hyrë derisa kam marrë raportin tim të CT. Stafi miqësor më ndihmoi të relaksohem, megjithëse unë isha mjaft nervoze për shkak të sëmundjes sime. - Belkize Ceko -

 • img

  U ndjeva shumë mirë kur mjekët në IHC kaluan gjysmë ore me mua për të shpjeguar rezultatet e egzaminimit tim. Kam marrë informata të mjaftueshme për rezultatet, si dhe udhëzim rreth asaj se si të vazhdohet më tej.

 • img

  Dëshiroj të falenderoj të gjithë stafin e IHC për mikpritjen, qasjen e dobishme dhe udhëzimet e tyre.

 • img

  Jam i kënaqur që kam mundësinë të komentoj për stafin e IHC në Prishtinë. Ata janë shumë të sjellshëm dhe të përkushtuar ndaj pacientëve. Mjekët janë të përkushtuar ndaj pacientëve. Në përgjithësi, jam i kënaqur me stafin si dhe shërbimin e ofruar. -Fatjan Xharavina-

Lajme nga blogu

 • Janar

  10

  2018
 • 1523
 • 5
img

Si arrijmë përkujdesjen maksimale ndaj pacientit

Pacientat janë qëllimi primar në IHC. IHC si qendër radiologjike e përkushtuar në ofrimin e kujdesit shëndetsor punon shumë në këtë drejtim.

 • Prill

  21

  2018
 • 639
 • 5
img

Shërbimi imazherik mjekësor më i mirë në vend

Përkushtimi ndaj cilësisë është qëllimi primar në IHC, si edhe ndaj pacientave. Stafi jonë qendrës radiologjike është i dedikuar për ofrimin e shërbimit mjekësor më të mirë, me kualitetin më të lartë.

 • Korrik

  10

  2018
 • 2395
 • 5
img

Raporti i saktë është çelsi i një diagnoze të saktë

Nuk mjafton vetëm procedura dhe aparatet e duhura, por duhet edhe radiologu i duhur për një raport të saktë dhe diagnozë korrekte. Në mënyrë që të sigurojmë korrektësinë e raporteve tona çdo detaj kontrollohet dy herë.