Nga drejtori

 • April

  21

  2018
 • 639
 • 0
img

Shërbimi imazherik mjekësor më i mirë në vend

Përkushtimi ndaj cilësisë është qëllimi primar në IHC, si edhe ndaj pacientave. Stafi jonë qendrës radiologjike është i dedikuar për ofrimin e shërbimit mjekësor më të mirë, me kualitetin më të lartë,

IHC - International Health Center

është betuar që:

 • Ofrojmë nivelin më të lartë të përkujdesjes ndaj pacientit dhe ambjent efikas.
 • Radiologët tanë kanë aftësi në fusha të caktuara si Neuroradiologjia,Imazheria e Gjirit, Procedurat Intervenuese,Imazheria e trupit dhe Imazheria e Muskujve dhe Skeleletit.
 • Ne kujdesemi për nevojat imazherike të pacientit, me raporte të cilësisë së lartë. . Radiologu i subspecializuar ka qasje në egzaminim dhe jep interpretimin.
 • IHC përkujdeset që të jetë në hap me kohën me teknologjinë dhe rregullat më të fundit.
 • Ne bashkëpunojmë me furnizues të referuar për rezultate të shpejta dhe kujdes në kontroll.
 • Paisjet e sofistikuara mjekësore që përdoren gjatë egzaminimit, kontrollohen vazhdimisht nga inxhinierë me shumë eksperiencë, në pajtim me standartet për menaxhimin e kualitetit të sistemit.