Të Dhënat

Shërbimet tona

Rezonanca Magnetike (RM)

RM do të thotë rezonancë magnetike, një procedurë joinvazive diagnostike që përdor fushën magnetike dhe frekuenca radio për të gjeneruar imazhe të detajuara anatomike dhe funksionale. Skanimet RM kanë një avantazh mbi format tjera të skanimit sepse ato mund të skanojnë lloje të ndryshme të indeve të organeve pa rrezatim jonizues. Format më tradicionale të imazhit, siç janë rrezet X, janë të kufizuara në sasinë e indeve që mund të imazhojnë.

Tomografia e kompjuterizuar (CT)

Një CT ose CAT scan, i njohur gjithashtu si skanimi i tomografisë kompjuterike, është një metodë e imazhit mjekësor që përdor pajisje të posaçme me rreze X për të marrë pamje seksionale të trupit. Kompjuteri CT i shfaq këto fotografi si imazhe të hollësishme të organeve, eshtrave dhe indeve të tjera. Ky lloj i imazhit mund të jetë shumë i dobishëm në diagnostikimin e lëndimeve ose thyerjeve ose në identifikimin e sëmundjes në fazat e hershme.

Rentgeni (Rrezet X)

Radiografia është një test mjekësor joinvaziv që ndihmon mjekët të diagnostikojnë dhe trajtojnë gjendjet mjekësore. Imazhet me rreze X përdoren për të zbuluar kockat e thyera, shenja të artritit dhe komplikacione të tjera të mundshme të brendshme. Rrezet kalojnë përmes trupit në nivele të ndryshme varësisht nga dendësia e indit. Indet e buta si muskujt dhe indet yndyrore kalojnë shumë më lehtë, për shembull, si lëndët më të vështirë si kockat. Rrezet që kalojnë përmes trupit kapen nga makina me rreze x për të siguruar një imazh të strukturës së brendshme të trupit.

Ultrazëri (UZ)

Ultrazëri përdor valë me frekuencë të lartë për të parë brenda trupit. Për shkak se imazhet me ultratinguj kapen në kohë reale, ato gjithashtu mund të tregojnë lëvizjen e organeve të brendshme të trupit, si dhe gjakun që rrjedh nëpër enët e gjakut. Ultrazëri është një test mjekësor joinvaziv që ndihmon mjekët të diagnostikojnë dhe trajtojnë gjendjet mjekësore.

Elektroencefalogrami (EEG)

Një elektroencefalogram (EEG) është një test i përdorur për detektimin e problemeve me aktivitetin elektrik të trurit. Një EEG ndjek dhe regjistron modelet e valës së trurit. Disqet e vogla metalike me tela të hollë (elektroda) vendosen në kokë dhe pastaj dërgojnë sinjale në kompjuter për të regjistruar rezultatet.

Elektromioneurografia (EMNG)

Elektromiografia (EMG) është një procedurë diagnostike për të vlerësuar shëndetin e muskujve dhe qelizat nervore që i kontrollojnë ato (neuronet motorike). Neuronet motorike transmetojnë sinjale elektrike që i bëjnë muskujt të kontraktohen. Një EMG përdor pajisje të vogla të quajtura elektroda për të transmetuar ose zbuluar sinjale elektrike.

Përse duhet të na zgjidhni ne

img
img
img
img
img
img

Infrastrukturë perfekte

Paisjet më të fundit dhe ambienti i strukturuar japin rezultatet më të mira.

Doktora të kualifikuar

Radiologë lokalë me eksperiencë të njohur në fushat e tyre dhe konsultime me profesorë nga jashtë.

Shërbim kualitativ

Në IHC, prioritet ynë është cilësia. Pa marrë parasysh se është një procedurë e thjeshtë ose komplekse, ne e marrim seriozisht.

4500
EGZAMINIME NË VIT
86
PROCEDURA IMAZHERIKE
21
TEKNIKA TË AVANCUARA
3000
pacientë të lumtur

Departamentet tona

img

Departamenti jonë është i pajisur me skaner MRI GE Signa HD, 1.5T.

Rezonanca Magnetike Signa HDe 1.5T e fushës së lartë e ndërtuar për imazhet me kontrast, reduktim të paqartshmërisë dhe artefakteve, kështu doktori juaj shikon më qartë. Ky sistem gjithashu bën korrektimin e lëvizjeve, në mënyrë që të mos përsëriten skanimet. GE Signa Hde është sistem me rezolucion të lartë për krejt trupin e cila njihet për performancën e shkëlqyer. Platforma e fuqishme imazherike e rezonancës magnetike siguron rezultate me definicion të lartë dhe një varietet komprensiv të aplikimeve.

img

Tomografia e kompjuterizuar (CT) është një procedurë diagnostike e cila përdor paisje të veçantë me rreze X për pëfitimin e imazheve me prerje sekcionale të trupit. Kompjuteri i CT i shfaq këto prerje si imazhe të detajuara të organeve, kockave dhe indeve tjera. Ekspozimi ndaj rrezatimit është reduktuar në minimum nga skaneri jonë CT Siemens 64 Slice multi-detector Sensation në IHC. Teknologjia me prerje multiple redukton në mënyrë sinjifikante rrezatimin. Skaneri në kohë reale, e alteron rrezatimin e emetuar, varësisht nga trashësia e pjesës të trupit e cila skanohet.

img

Me imazherinë e shkëlqyer të rrezeve X dhe njësinë CR, ne jemi në gjendje të kryejmë egzaminime të ndryshme në departamentin e rrezeve X. Imazhe X me dixhitalizim të plotë DICOM, të gatshme për raport dhe kontrollë në sekondë për pacientin dhe doktorin referues.

img

Me imazhe në kohë reale të ultrazërit, ne jemi në gjendje të shohim lëvizjet e indeve të brendshme dhe organeve, duke mundësuar doktorave të shohin rrjedhën e qarkullimit të gjakut dhe funksionin e valvulave të zemrës. Kjo ndihmon në diagnostifikimin e një seri sëmundjesh të zemrës dhe në përcaktimin e dëmeve nga infarkti i zemrës apo ndonjë sëmundje tjetër. Me skanerin e veçantë të ultrazërit,me detektime për qëllime të ndryshme, egzaminimet janë të shpejta, nuk shkaktojnë stres apo dhimbje.

img

Doktora të njohur që punojnë me aparatura të teknologjisë së lartë, departamenti jonë EEG/EMNG, mundëson rezultate të sakta për pacientat tonë, kështu edhe pacientat ndahen të kënaqur.

Puna që bëjmë

Termini

Gati të gjitha egzaminimet RM ,CT apo rrezet X, kërkojnë gjendje dhe përgatitje të veçantë për pacientin dhe aparaturat. Për këtë arsye është e domosdoshme të planifikohet agjenda ditore me terminet e pacientave. Kjo parandalon vonesat e panevojshme për pacientat dhe është efektive për përdorim adekuat të paisjeve.

img

Informimi i pacientit

Para çdo egzaminimi ne informojmë pacientin për detajet e egzaminimit. Cila do të jetë procedura që do të ndjekim, si do të ndihet ai gjatë egzaminimit, nëse duhet të marrë medikamente shtesë, etj,etj. Pacienti futet në egzaminim në dijeni të plotë për egzaminimin.

img

Egzaminimi

Procedurat imazherike mjekësore janë komplekse dhe duhet dedikim i plotë për arritjen e imazheve më të mira. Teknikët dhe doktorat tane me eksperiencë kryejnë me kujdes të veçantë secilën procedurë, që rezultatet të jenë sa më të qarta.

img

Konsultim nga jashtë

Gjithmonë është mirë të kesh një opinion të dytë! Pavarësisht eksperiencës të doktorave tanë këtu, ne preferojmë të marrim edhe opinionin e profesorave në Turqi, të cilët njihen në krejt botën për ekspertizën e tyre në fusha të caktuara. Kjo bën të mundur saktësinë e raporteve tona.

img

Raporti final i pacientit

Ne jemi krenarë për kualitetin e raporteve finale të pacientave. Me ndihmën e aparaturave të teknologjisë së lartë, doktorat tanë, janë në gjendje të shohin imazhet në detaje. Përveç kësaj,ne ndajmë imazhet e pacientave me doktorat tanë jashtë, duke mos lënë vend për gabime. Raportet tona korrekte ndihmojnë doktorat tjerë në vendosjen e saktë të diagnozës.

img