Arkiva e lajmeve

 • January

  10

  2018
 • 1523
 • 5
img

Si arrijmë përkujdesjen maksimale ndaj pacientit

Pacientat janë qëllimi primar në IHC. IHC si qendër radiologjike e përkushtuar në ofrimin e kujdesit shëndetsor punon shumë në këtë drejtim.

Lexo më shumë
 • April

  21

  2018
 • 639
 • 5
img

Shërbimi imazherik mjekësor më i mirë në vend

Përkushtimi ndaj cilësisë është qëllimi primar në IHC, si edhe ndaj pacientave. Stafi jonë qendrës radiologjike është i dedikuar për ofrimin e shërbimit mjekësor më të mirë, me kualitetin më të lartë,

Lexo më shumë
 • July

  10

  2018
 • 2395
 • 5
img

Raporti i saktë është çelsi i një diagnoze të saktë

Nuk mjafton vetëm procedura dhe aparatet e duhura, por duhet edhe radiologu i duhur për një raport të saktë dhe diagnozë korrekte. Në mënyrë që të sigurojmë korrektësinë e raporteve tona çdo detaj kontrollohet dy herë.

Lexo më shumë
 • February

  01

  2017
 • 152
 • 5
img

Epilepsia që në fëmijëri, e kurueshme?

Lajm i mirë për pacientin 20 vjeçar, me epilepsi rezistente që nga fëmijëria.

Lexo më shumë